Taidematka Laukon kartanoon

Teemme elokuussa kesäretken Laukon kartanoon. Tutustumme historioitsija, kuraattori, FT Liisa Lagerstamin opastamana taidekesän näyttelyihin sekä kartanon historiaan.

12.00 Bussikuljetus Tampereen Vanhan kirkon edestä

13 - 14.15 Keittiömestarin Kesäpöytä Laukko-ravintolassa

14.15 - 15.30 Asiantuntijaopastus (taidetta ja historiaa)

15.30 - 16.00 Omaa aikaa näyttelyissä ja kartanopuodissa

16.00 Bussikuljetus Tampereelle

17.00 Saapuminen Tampereen Vanhalle kirkolle

Tutustumme Liisa Lagerstamin seurassa Marjatta Tapiolan näyttelyyn päärakennuksen barokkisessa juhlakerroksessa. Päärakennuksen galleriakerroksessa ihailemme toisen taidehistorian ikonin ja viivan virtuoosin Kauko Lehtisen maalauksia ja piirustuksia. Tutustumme yhdessä myös nykymaalauksen maestron Heikki Marilan maalauksiin Viljamakasiinissa. Omalla ajalla katsottavaksi jäävät Moosa Myllykankaan, Tapani Kokon ja Viljami Heinosen näyttelyt.

Retken hinta on Taideyhdistyksen jäsenille 68 €, muille 78 €. Laukossa ei ole käytössä Museokorttia. Ilmoittautumiset tällä lomakkeella 31.7. 2022 mennessä. Matka toteutetaan,, mikäli minimäärä 25 lähtijää tulee täyteen.

Taideyhdistyksen jäsenyys