Liity taideyhdistyksen jäseneksi

Tampereen Taideyhdistyksen jäsenyys tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa taiteen ja kulttuurin maailmasta ja samanhenkisten ihmisten seuraa. Jäseniä meillä on vuonna 2015 n. 450 - vaihtelevasti taidetta harrastavia, joita kaikkia yhdistää kiinnostus taiteeseen ja sen erilaisiin ilmiöihin.

Tampereen Taideyhdistyksen jäsenkortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyn Tampereen taidemuseon näyttelyihin ja Emil Aaltosen museoon sekä muita edullisempiin taideluento- ja taidematkamaksuihin. Jäsenasiatiedustelut osoitetaan toiminnanjohtajalle.

Jäsenmaksu vuonna 2015 on 20 euroa.

Jäsenhakemuslomake

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä oheisen sähköisen lomakkeen. Jäsenhakemuksen saa myös tulostettua tästä linkistä ja lähetettyä meille postitse. Yhteystietomme löydät täältä.

Puhelin

Liityn Tampereen Taideyhdistys r.y.:n